بلاگ سافت‌یاب مرجع آنلاین معرفی، ارزیابی و بررسی تخصصی نرم‌افزارهای اورجینال

امنیت سایبری چیست؟

امنیت سایبری

امنیت سایبری چیست؟

امنیت سایبری چیست؟ امنیت سایبری شامل یک سری پروتکل است که یک شرکت یا یک فرد برای اطمینان از اطلاعات از “ICA” خود پیروی می کند. ICA مخفف کلمات یکپارچگی، محرمانه بودن و در دسترس بودن می باشد. اگر از امنیت مناسبی برخوردار باشید، می توانید خیلی سریع در مواقع قطعی برق، خطاها یا خرابی های هارد را بازیابی کنید. زیرا این نوع حوادث باعث می شود كه كارایی شما در برابر حملات خارجی و هكرها آسیب پذیرتر شود.

مفاهیم تداوم تجارت و بازیابی فاجعه، راهبردهای اساسی امنیت سایبری است. استمرار تجارت برای بقای یک تجارت ضروری است. بازیابی سریع تهدیدها به این معنی است که می توانید مخاطبان خود را در موقعیت های مشکل ساز حفظ کنید. بازیابی فاجعه به معنای حفظ تمامیت داده ها و زیرساخت های شما پس از یک رویداد فاجعه بار است. این تهدیدها در نهایت با سطح امنیت سایبری که در حال حاضر در زیرساخت های دیجیتالی شما اجرا می شود، طبقه بندی می شوند.

 بزرگترین حملات سایبری 

اهمیت امنیت سایبری

چرا باید امنیت در صدر برنامه های هر شرکت باشد؟ چرا باید مدیریت ارشد، خود را نسبت به امنیت سایبری نگران کند؟ یک دلیل غیرقابل انکار وجود دارد: دنیای دیجیتال که در آن تجارت می کنیم آسیب پذیر است و در معرض حمله سایبری قرار دارد.

شبکه جهانی هنوز باید راه طولانی را پیش از تبدیل شدن به یک اکوسیستم کاملاً امن که برای تنظیم و کنترل خود برنامه ریزی شده است، طی کند. تصمیم گیرندگان باید اطمینان حاصل کنند که کلیه سیستم های شرکت خود، از آخرین استانداردهای با امنیت بالا پیروی می کنند. کارمندان همچنین باید در پروتکل های اولیه امنیت سایبری آموزش ببینند. این به ویژه در مورد کارمندان غیر فناوری صادق است. به عنوان مثال، همه باید بدانند چگونه یک ایمیل فیشینگ صورت می پذیرد و چگونه باید از آن جلوگیری کرد.

بدون استراتژی امنیتی صحیح، ممکن است اتفاقات غیر قابل جبرانی رخ دهد. مهاجمان می دانند که چگونه نقاط ضعف را بیابند و از آنها بهره برداری کنند، شکاف هایی را باز می کنند که باعث می‌شود سیستم های قوی از بین بروند.

چالش های امنیت سایبری

بهترین استراتژی های امنیت سایبری فراتر از اصول ذکر شده در بالا است. هر هکر پیشرفته می تواند از این دفاع ساده عبور کند. با گسترش یک شرکت، امنیت سایبری نیز دشوارتر می شود. به عنوان مثال، “سطح حمله” یک شرکت Fortune 1000 بسیار بزرگتر از یک تجارت کوچک و متوسط ​​است.

گسترش فرصت های حمله برای هکرها

چالش دیگر امنیت سایبری، مقابله با همپوشانی فزاینده بین دنیای فیزیکی و مجازی مبادله اطلاعات است. هرچه اتومبیل های بدون راننده و سایر دستگاه های خود تنظیم شده رایج شوند، اینترنت اشیاء (IoT) و سیاست های تجاری BYOD به مجرمان دسترسی بیشتری به سیستم های فیزیکی سایبر می دهد. این امر شامل ماشین ها، کارخانه ها، یخچال هوشمند و توستر در آشپزخانه شما، حتی برای یک دستگاه ضربان ساز پزشکی می باشد. در آینده، نفوذ به یکی از این سیستم ها ممکن است به معنای نفوذ به همه آن ها باشد.

رتبه ایران در امنیت سایبری

امنیت سایبری چیست؟

انواع امنیت سایبری

پوشش فضای مجازی موضوعی گسترده است. در ادامه مقاله، انواع اصلی امنیت سایبری را مرور خواهیم کرد. یک استراتژی جامع شامل همه این جنبه ها است و هیچکدام را نادیده نمی گیرد.

امنیت شبکه

امنیت یک شبکه از یک شرکت در برابر دسترسی و نفوذ غیرمجاز محافظت می کند. امنیت مناسب بر روی یک شبکه همچنین می تواند تهدیدات داخلی برای سیستم را پیدا کرده و از بین ببرد.

مطالب مشابه :  آزمون فیشینگ برای کارکنان سازمان‌ها

اجرای مؤثر امنیت شبکه غالباً نیاز به برخی سازش و تجارت دارد. به عنوان مثال، ورود به سیستمی که دارای محافظت از اطلاعات است، از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات جلوگیری می کند، اما همچنین باعث کاهش بهره وری شرکت می شود. یکی از مشکلات قابل توجه امنیت شبکه این است که از منابع زیادی استفاده می کند.

ابزارهای امنیتی شبکه مقادیر عظیمی از داده ها را تولید می کنند. حتی اگر یک سیستم امنیتی شبکه تهدیدی پیدا کند، ممکن است به دلیل حجم بالای داده هایی که تولید می شود، شکاف را از بین نبرد. تیم های فناوری اطلاعات اکنون در حال استفاده از یادگیری ماشین برای شناسایی خودکار تهدیدات امنیتی هستند که از این طریق خطای انسانی را کاهش می دهند.

امنیت هاست ابری

امنیت ابر

امنیت ابر مجموعه ای از سیاست ها، کنترل ها و رویه ها است، همراه با فناوری هایی که برای محافظت از داده ها، زیرساخت ها و سیستم های مبتنی بر ابر کار می کنند.

به طور کلی اقدامات امنیتی خاصی هستند که برای محافظت از حریم خصوصی مشتری، داده ها، پشتیبانی از رعایت مقررات تنظیم می شوند و همچنین قوانین احراز هویت را برای دستگاه ها و کاربران تنظیم می کنند. این اقدامات شامل هر رویدادی اعم از فیلتر کردن ترافیک، تأیید اعتبار برای دسترسی و پیکربندی امنیت ابری برای نیازهای خاص مشتری و … می باشد.

امنیت برنامه

بسیاری از بهترین هکرهای مدرن، امنیت برنامه های وب را ضعیف ترین نقطه برای حمله به یک سازمان می دانند. به دلیل گسترش روابط جدید با شرکت های برنامه هایی که هنوز صحت و اطمینان لازم را ندارند، نمی توانید با آن ها سر و کار داشته باشید. امنیت برنامه با رمزگذاری عالی شروع می شود، که یافتن آن نیز چالش برانگیز است. پس از دستیابی به شیوه های رمزگذاری ایمن، آزمایش نفوذ و فازی دو روش امنیتی دیگر است که هم اکنون شرکت ها باید شروع به اجرای آن کنند.

امنیت اینترنت اشیا (IoT)

IoT یک سیستم مهم فیزیکی سایبر در ارتباط سیستم های آنلاین است. به طور خاص، IoT به سیستم دستگاه های محاسباتی درهم تنیده اشاره دارد که می تواند به عنوان ماشین های مکانیکی و دیجیتالی یا اشیاء، حیوانات یا افرادی تعریف شود که شناسه های منحصر به فرد (UID) به آنها داده می شود و در ظرفیت های مختلف، دیجیتالی می شوند. همچنین به توانایی مجزا این سیستم برای انتقال داده از طریق شبکه بدون نیاز به تعامل انسان به انسان یا انسان با کامپیوتر است.

اینترنت اشیاء کاربران را به روشی بی سابقه و بی نظیر به زیرساخت های مهم متصل می کند. امروزه، دستگاه های IoT اغلب در حالت ناامن به مصرف کنندگان ارسال می شوند. دستگاه های بسیاری نیز وجود دارند که هیچ گونه تدابیر امنیتی ندارند و همین امر باعث می شود اهداف اصلی بات نت ها باشند.

تدوین استراتژی امنیت سایبری

هر استراتژی باید به صورت سفارشی طراحی شود. یک استراتژی امنیت سایبری که برای یک شرکت کار می کند، لزوماً برای دیگری مؤثر نخواهد بود. این امر برای هر موجودیت بسته به نیازها و آسیب پذیری های خاص آنها متفاوت است. با این حال، برخی از موضوعات اصلی وجود دارد که می توانید بدون توجه به اندازه، دامنه یا صنعت شرکت خود، آنها را در نظر بگیرید.

امنیت سایبری چیست؟

منبع: Kaspersky

لطفا جهت مشاوره در انتخاب آنتی ویروس مناسب خود با این شماره 09224971053 تماس بگیرید.

 مارو در شبکه های اجتماعی خودتان به اشتراک بگذارید.

برچسب پست ها “امنیت سایبری چیست؟”

  1. […] است. سرقت IP و جرایم مالی حداقل 75 درصد از هزینه‌های حملات سایبری را به خود اختصاص داده و بیشترین تهدید را برای […]

دیدگاهتان را بنویسید

Main Menu x