بلاگ سافت‌یاب مرجع آنلاین معرفی، ارزیابی و بررسی تخصصی نرم‌افزارهای اورجینال

مدیریت دستگاه تلفن همراه (MDM)

مدیریت دستگاه تلفن همراه (MDM)

مدیریت دستگاه تلفن همراه (MDM)

عملکرد مدرن مشاغل: BYOD & Consumerization

 

مدیریت دستگاه تلفن همراه (MDM) : از مدیرانی که در حین پرواز بین قاره‌ها قرارداد می‌بندند گرفته تا مسافرانی که نامه‌هایشان را در مترو چک می‌کنند، تجارت مدرن خود را بر پایه موبایل انجام می‌دهند. مستقل از هر مکانی که کارمندان دفتر خود را مستقر می‌کنند، برای ادامه کار خود باید دستگاه‌های موبایلی که فضای کاری دیجیتالی راحتی را ایجاد کند برای خود فراهم کنند.

هنگامی که صحبت از دستگاه‌های تلفن همراه سازمانی می‌شود، بلافاصله دو واژه به ذهن خطور می‌کند: consumerization و BYOD. مورد اول استفاده خصوصی از دستگاه‌های سازمانی و مورد دوم استفاده سازمانی از دستگاه‌های خصوصی را توصیف می‌کند.

با اجازه دادن به کارمندان برای استفاده از تلفن همراه خود برای کارهای شرکت، شرکت‌ها می‌توانند به طور چشمگیری سرمایه گذاری‌های سخت افزاری خود را کاهش دهند.  اما دستگاه‌های خصوصی متعلق به شرکت نیستند و کارمندان می‌توانند هر برنامه ای را که بخواهند نصب کنند، به همین جهت ممکن است آسیب پذیری‌های امنیتی دستگاه نیز بر بهره‌وری شبکه سازمانی تأثیر بگذارد.

همین مشکلات در دستگاه‌های متعلق به شرکت نیز ممکن است رخ دهد: وقتی کارمندان برنامه‌های ناامن نصب می‌کنند یا از تلفن یا تبلت شرکت برای امور خصوصی استفاده می‌کنند، می‌تواند بهره وری و امنیت را به طور یکسان کاهش دهند. صرف نظر از اینکه چه کسی تلفن همراه را در اختیار داشته باشد: هنگامی که یک تلفن هوشمند یا تبلت به سرقت می رود، اطلاعات شرکت به شدت در معرض خطر قرار می‌گیرد. تبهکاران می توانند از یک استراتژی امنیتی ضعیف استفاده کرده و ایمیل‌ها، عکس‌ها و اسناد حساس را مشاهده، کپی یا پاک کنند.

با این حال، تهدیدها فقط از دست دادن داده‌ها و بدافزارها نیستند. هنگام مرور اینترنت، وب سایت‌های فیشینگ سعی دارند کاربران را متقاعد کنند که اطلاعات شخصی خود را به شکل ناخودآگاه وارد کنند و اطلاعات حساس را در این روند بدزدند. فیشینگ، به همان روشی که بر رایانه انجام می دهند، تلفنهای هوشمند و تبلت را به خطر می اندازد.

 (MDM)

چگونگی محافظت تلفن اندروید در برابر باج افزارها

مزایای سیاست BYOD:

  • سیاست BYOD کارمندان را قادر می سازد تا در هرجایی مثمر ثمر باشند.
  • BYOD اطمینان حاصل می‌کند که کاربران با دستگاه آشنا هستند.
  • شرکت‌ها می‌توانند با عدم سرمایه گذاری در دستگاه‌های صادر شده توسط شرکت‌ها، پس انداز کنند.

 

خطرات مربوط به دستگاه های تلفن همراه:

  • حملات سایبری به دستگاه های تلفن همراه (بدافزار ، فیشینگ)
  • از بین رفتن یا سرقت دستگاه، منجر به از بین رفتن اطلاعات می شود
  • کاهش بهره وری (استفاده بیش از حد از برنامه)

 

حداکثر امنیت – حداقل تلاش اداری

سیاست مدیریت، مدیران را قادر می سازد تا ضمن اطمینان از امنیت، از مزایای روش مدرن کار بهره مند شوند. تجهیز همه دستگاههای تلفن همراه سازمانی به نرم افزار امنیتی هرگز آسان نبوده است. بنابراین استفاده از یک رابط یکپارچه برای تمام جنبه‌های مدیریت دستگاه تلفن همراه، حداکثر کارایی را دارد و هزینه های استقرار و مدیریت را کاهش می‌دهد. اگر شرکت رشد کند، تعداد دستگاه‌های تلفن همراه نیز افزایش می یابد، پس هر تلفن هوشمند یا تبلت جدید به راحتی می‌تواند در مدیریت دستگاه تلفن همراه (MDM) گنجانده شود، برنامه و استقرار برنامه و خط مشی به طور متمرکز مدیریت شود، استفاده از سیاست های امنیتی و یکپارچه سازی وصله ها در سیستم فقط با چند کلیک کار کند. ارتباط با دستگاه‌های تلفن همراه می تواند از طریق اتصال به اینترنت، پیام های فشرده مبتنی بر ابر یا پیامک برقرار شود. نکته: اتصال دائمی بین دستگاه ها و سرور لازم نیست، دستگاه ها حتی اگر ارتباطی با سرور نداشته باشند از خط مشی های سرور پیروی می کنند.

مطالب مشابه :  تنظیمات فایروال ویندوز

 

tick

 

مدیریت دستگاه تلفن همراه از تلفن همراه در هر زمان، حتی خارج از محیط شرکت محافظت می‌کند.

 

G DATA چه کاری می تواند برای شما انجام دهد؟

G DATA بر اساس قوانین سختگیرانه امنیت داده های آلمان به شما در ارائه یک راهکار مدیریت ایمن کمک می‌کند:

  •  با استفاده از مدیریت رابط، مدیران به راحتی می توانند کلیه دستگاه‌های مورد استفاده در شبکه شرکت را ردیابی کنند.
  •  سرپرستان می توانند به راحتی نرم افزار را روی هر دستگاه موبایلی در شبکه مستقر کنند.
  •  ماژول ضد سرقت، ردیابی دستگاه گمشده یا دزدیده شده را ساده می‌کند و حتی برای محافظت از داده‌های حساس، می توان دستگاه را از راه دور پاک کرد.
  • کارمندان فقط به برنامه‌ها و داده‌های مورد نیاز دسترسی پیدا می‌کنند.

 

چگونه G DATA MDM تهیه کنیم؟

MDM برای هر نیاز، یک روش عالی معرفی می‌کند:

  • راهکار میزبان MDMماG DATA ActionCenter برای مشاغلی که دارای تعداد دستگاه کمتری هستند ایده آل است. بدون نصب سخت افزار یا نرم افزار محلی، مدیران می‌توانند به راحتی دستگاه های تلفن همراه را ثبت و مدیریت کنند.
  •  راه‌حل‌های تجاری G DATA، مانند G DATA Endpoint Protection، شامل مدیریت دستگاه تلفن همراه هستند. این به مدیران اجازه می دهد تا از همه جنبه‌های امنیتی کار خالص، از جمله دستگاه‌های تلفن همراه خود، یک دید کلی داشته باشند.
  •  امنیت مدیریت شده Endpoint: با استفاده از راه حل تجاری میزبان G DATA، مدیران می‌توانند با استفاده از دانش و زیرساخت‌های نماینده G DATA، نیاز به سرمایه گذاری‌های سخت افزاری و ساخت و حفظ تخصص را از بین ببرند.
  • D G DATA مدیریت شده Endpoint Security با پشتیبانی از Micro soft Azure: راهکار Azure G DATA از توسعه مدل‌های جدید مبتنی بر سیستم عامل نمایندگان G DATA پشتیبانی می‌کند و به آنها امکان می‌دهد به راحتی زیرساخت های قابل توسعه، دسترسی و انعطاف پذیری بالا را به مشتریان خود ارائه دهند.

عملکرد مدرن مشاغل

MDM چه کاری انجام می دهد؟

  • دستگاه های تلفن همراه را پیگیری کنید
  • ساده سازی استقرار
  • دولت واحد
  • ضد بدافزار / ضد فیشینگ
  • تشخیص سرقت
  • مکان GPS
  • قفل کردن / پاک کردن دستگاه‌ها
  • مدیریت بهره وری
  • مدیریت سیاست‌های سازمانی
  • برنامه‌های لیست سیاه / لیست سفید
  • مدیریت تماس با شرکت (دفترچه تلفن مدیریت شده)

امنیت در برابر حملات جدید باج افزاری

سرپرستان باید راهکار مدیریت دستگاهی را انتخاب کنند که با ساختارهای مدیریتی موجود ادغام شود تا بار کاری آنها به حداقل برسد. در حالت ایده آل، می‌توان دستگاه‌های تلفن همراه را با استفاده از همان نوع رابط و قابلیت گزارشگری که برای انواع دیگر دستگاه ها در شبکه موجود است، مدیریت کرد تا از یک گردش کار یکپارچه و پیکربندی سازگار پشتیبانی کند.

دستگاه های جدید تحت مدیریت شرکت همیشه باید به ویژگی‌های مدیریت دستگاه تلفن همراه  مجهز شوند. دستگاه‌های BYOD تا زمانی که به سیستم مدیریت دستگاه تلفن همراه مجهز نشوند باید به شبکه و منابع دسترسی نداشته باشند. به صورت اختیاری، می توان از برنامه مهمان برای دستگاههایی استفاده کرد که موارد مورد نیاز را برآورده نمی‌کنند یا توسط vis استفاده می‌شوند.

 

منبع: G Data

لطفا جهت مشاوره در انتخاب آنتی ویروس مناسب خود با این شماره 09224971053 تماس بگیرید.

 ما را در شبکه های اجتماعی خودتان به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

Main Menu x