بلاگ سافت‌یاب مرجع آنلاین معرفی، ارزیابی و بررسی تخصصی نرم‌افزارهای اورجینال

7 نکته خرید اینترنتی امن

7 نکته خرید اینترنتی امن

7 نکته برای خرید اینترنتی امن

خرید اینترنتی امن

خرید امن

7 نکته خرید اینترنتی امن : از سال 1994، زمانی که اولین معامله آنلاین انجام شد، تا سالهای اخیر، که تقریباً دو میلیارد نفر سالانه به صورت آنلاین خرید می کنند، تجارت الکترونیکی به یک صنعت تریلیون دلاری تبدیل شده است. ویروس کرونا رشد خود را تسریع کرده و افراد بیشتری را به خرید اینترنتی وا داشته است. در ژوئن 2020، سیستم عامل های تجارت الکترونیکی در سراسر جهان به رکورد 22 میلیارد بازدید رسیده اند. با نزدیک شدن به فصل تعطیلات خرید و بسته شدن قریب الوقوع فروشگاهها، انتظار می رود تعداد خریداران آنلاین و میزان خریدهای آنلاین بیش از پیش رشد کند. خریداران نه تنها برای مد و فناوری مانند سال های گذشته، بلکه برای خرید مواد غذایی و اقلام روزمره به سیستم عامل های تجارت الکترونیکی روی آورده اند. در ایالات متحده، 42٪ از مردم در سال 2020 مواد غذایی را به صورت آنلاین خریداری می كنند. طبق آمار، در سطح جهانی پیش بینی می شود تا سال 2025، 63٪ از جمعیت جهان به خرید آنلاین بپردازند.

خریدهای آنلاین: تهدیدات سایبری

در حالی که مزایای خرید آنلاین واضح است، اما حریم خصوصی و خطرات امنیتی کمتر شناخته شده است. خریداران آنلاین معمولاً مورد هدف مجرمان سایبری قرار می گیرند، خصوصاً در فصل خرید. درگیر هیجان خرید و عجله برای گرفتن بهترین قیمت هستند که ممکن است علائم هشدار دهنده کلاهبرداری آنلاین را نادیده بگیرند. مجرمان سایبری سعی در سرقت اطلاعات شخصی، ورود به سیستم اطلاعات یا انتشار بدافزار را دارند. رایج ترین معضلات سایبری فیشینگ، سرقت اطلاعات و هرزنامه ها هستند.

فیشینگ

فیشینگ رایج ترین مزاحمت سایبری برای خریداران آنلاین است. کلاهبرداری فیشینگ بدافزار را از طریق URL های مخربی که از طریق سایت های خرید جعلی، ایمیل یا پیام های مستقیم پخش می شود، گسترش می دهد. در سال های گذشته، آزمایشگاه های حفاظت اویرا در اواخر ماه اکتبر و دسامبر حملات فیشینگ را ردیابی کرده اند و انتظار می رود تعداد URL های مخرب حداقل 15٪ نسبت به متوسط سالانه تا پایان نوامبر افزایش یابد.

phishing

 

سرقت اطلاعات

اگر فروشگاه آنلاین از رمزگذاری استفاده نمی کند یا می تواند اسکریپت های مخربی مانند keyloggers را برای دسترسی به جزئیات کارت اعتباری که در فرم پرداخت آورده شده است، به راحتی مهاجمان را رهگیری می کند. همین چند ماه پیش ، 2000 فروشگاه آنلاین با استفاده از نسخه قدیمی Magento هک شدند. Magento، یک نرم افزار منبع باز محبوب برای فروشگاه های آنلاین و قدرت بیش از 100000 فروشگاه آنلاین را دارد. سیستم عامل های تجارت الکترونیکی که نتوانستند با بروزرسانی های نرم افزار Magento همراه شوند، هدف راحت و ساده ای برای هکرها بودند.

هرزنامه ها

به دلیل عجله برای دریافت محصولات با تخفیف، بسیاری از خریداران آنلاین از خواندن شرایط و ضوابط صرف نظر می کنند. اگر به سرعت با همه شرایط موافقت کنید، ممکن است به فروشگاه اجازه دهید داده های شما را با شرکای تجاری، تبلیغ کنندگان و سایر سازمان ها به اشتراک بگذارند. علاوه بر اینکه اطلاعات خود را رها می کنید، به هدف هرزنامه نیز تبدیل می شوید. بدون اینکه بدانید، به بسیاری از مشاغل دیگر اجازه می دهید با شما تماس بگیرند و پیشنهادات خود را ارسال کنند و ایمیل شما ممکن است به زودی مسدود شود.

7 نکته خرید اینترنتی امن :

  1. 1- از فروشگاه های مطمئن خرید کنید.

اگر در سیستم عامل های معتبر تجارت الکترونیکی که می شناسید و به آنها اعتماد دارید، خرید کنید کلاهبرداری کمتر می شود. با این حال، مطمئن شوید که به فروشگاه آنلاین موردنظرتان وارد شده اید. اشتباه تایپی در نوار آدرس ممکن است شما را به یک سایت جعلی برساند که به نظر می رسد مشابه سایتی است که به دنبال آن می گشتید، اما در واقع سایتی است که قصد سرقت اطلاعات شخصی شما را دارد. راه اندازی سایت های جعلی یکی از رایج ترین کلاهبرداری های فیشینگ است.

  • 2- مراقب کلاهبرداری فیشینگ باشید
مطالب مشابه :  ویندوز ۱۱ در راه است

فیشینگ به اشکال مختلف وجود دارد: سایت های جعلی، ایمیل هایی با لینک های فیشینگ، پست هایی در شبکه های اجتماعی که اجناس مختلفی را تبلیغ می کنند. وقتی یک فروشگاه آنلاین به نظر درست و سالم می رسد، باید هوشیار باشید و تمام جزئیات را به دقت بررسی کنید. کلاهبرداران معمولاً از فشار زمانی استفاده می کنند تا خریداران را متقاعد کنند که نیاز به خرید سریع محصول، بدون بررسی نهایی آن را دارند.

  • 3- فروشگاه های آنلاین جدید را بررسی کنید

اگر در جستجو های خود به یک فروشگاه آنلاین که قبلاً هرگز اسم آن را نشنیده اید برخورد کردید، کمی وقت بگذارید و یک بررسی سریع پس زمینه را انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که سایت از پروتکل امن HTTPS استفاده می کند. دوم، گواهی SSL سایت را بررسی کنید تا از قانونی بودن سایت اطمینان حاصل کنید.

هر سایت ایمنی که از رمزگذاری استفاده می کند دارای گواهی SSL است. برای مشاهده آن، روی نماد قفل در نوار آدرس کلیک کنید. در Chrome و Safari، بر روی مشاهده گواهی کلیک کنید. در Firefox، روی Connection Security و سپس روی More Information کلیک کنید. نام موجود در گواهینامه باید با سازمانی که سایت متعلق به آن است مطابقت داشته باشد و باید توسط یک مقام معتبر مانند VeriSign ، Thwate ، Entrust ، Symantec صادر شود. در صورت تردید می توانید نام سازمانی را که گواهینامه را صادر می کند جستجو کنید.

  • 4- از WIFI عمومی استفاده نکنید

Wi-Fi عمومی ذاتاً ناامن است و به طور کلی باید از استفاده از آن برای هر فعالیتی خودداری کنید. با این حال، برای خرید آنلاین، بانکداری آنلاین و سایر فعالیتهایی که شامل اشتراک داده های حساس مانند جزئیات کارت اعتباری است، شما هرگز نباید از Wi-Fi عمومی استفاده کنید. اگرچه خرید در حین سفر راحت است، به یاد داشته باشید که اگر از Wi-Fi عمومی استفاده می کنید، مجرمان اینترنتی به راحتی می توانند اطلاعات شما را رهگیری کنند.

  • 5- از VPN استفاده کنید

اگر چاره دیگری به جز استفاده از اتصال Wi-Fi عمومی ندارید، باید اتصال خود را با VPN ایمن کنید. VPN آدرس IP شما را مخفی می کند و یک پروتکل تونل سازی بین شبکه محلی شما و سروری که می خواهید به آن دسترسی پیدا کنید ایجاد می کند و داده های شما را در حال رمزگذاری رمزگذاری می کند. اگر اتصال خود را با VPN ایمن کنید، سایر کاربران و حتی ارائه دهنده خدمات اینترنت نمی توانند فعالیت های شما را ردیابی کنند.

علاوه بر افزایش امنیت و حفظ حریم خصوصی، یک مزیت اصلی دیگر استفاده از VPN برای خرید آنلاین وجود دارد: ممکن است خریدهای بهتری داشته باشید. می توانید اقلام موجود در لیست خرید خود را از کشوری دیگر، جایی که قیمت پایین تر است، خریداری کنید و یا حتی به اجناسی که در منطقه شما نمایش داده نمی شوند دسترسی پیدا کنید.

با خرید از سافت یاب، ارائه کننده آنتی ویروس های اورجینال، خریدی امن را تجربه کنید.

7 نکته خرید اینترنتی امن

منبع: اویرا

لطفا جهت مشاوره در انتخاب آنتی ویروس مناسب خود با این شماره 09224971053 تماس بگیرید.

 مارو در شبکه های اجتماعی خودتان به اشتراک بگذارید.

5 دیدگاه ها برای “7 نکته خرید اینترنتی امن”

  1. تجربه تلخی از پرداخت نا ایمن، سایتی که ساپرک را با 2تا a نوشته شده بود و متاسفانه پول واریز شد. ممنون که اطلاع رسانی می کنید

  2. کلا خرید اینترنتی یه ریسکی همراهش داره. بدون ریسک نیست

  3. فقط کافیه کمی دقت توی خریدداشته باشیم.الان دیگه با رمز های یکبار مصرف کارت بانکها سخت یا بهتر بگم اصلا نمی شه اطلاعات کارت و دزدید

دیدگاهتان را بنویسید

Main Menu x